tisdag, juni 21, 2005

Diverse

Ok, jag börjar med att fråga... På vissa datorer verkar alla mina inlägg ha halkat ner? När man kommer in så ser man namnen på inläggen till vänster etc men inga faktiska inlägg till höger förrän man scrollat ner en bit... Någon som vet varför och framför allt hur kan jag åtgärda det? Säkert en urdum fråga men det finns anledning till att jag bloggar på färdigt koncept och inte kodar själv...

Annars så flyter livet på. Vi räknar ständigt ner till semestern. Den här veckan plus två till är det som gäller innan det bär av till Öland.

Igårkväll var vi hos D och B och planerade midsommarafton. B handlar allt och så gör vi upp med pengarna efteråt. Smidigt. Sill och potatis och allt som hör därtill på dagen. Grillning på kvällen. Midsommarstång och krans i håret ska vi också försöka åstadkomma. Jag ska väl föreviga dagen med min gamla, kassa, fula, tråkiga, dåliga kamera. Jag vill så gärna ha en ny digitalkamera att det nästan gör ont. Någon där ute som vill förbarma sig så går det bra :)
På lördag, om det är bra väder, så åker vi till Karlskrona. Joakims mamma har hyrt en stuga där med gäststuga på tomten.

Ikväll ska vi titta på hus. Två stycken. Ett vanligt och ett radhus. Hur spännande som helst!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Well done!
[url=http://zwlzttvr.com/mqgc/muow.html]My homepage[/url] | [url=http://qikhxftx.com/huos/dsij.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Thank you!
http://zwlzttvr.com/mqgc/muow.html | http://aqixpfyb.com/lxgz/nmtz.html