tisdag, juni 07, 2005

Hundar

Ikväll har jag varit på räddningshundträning. Jag var hundägare fram till december förra året. Då omplacerade jag Moltas av flera olika skäl som jag inte tänker gå in på här. Hundvärlden kan vara kritisk... Hur som helst så har det varit mycket jobbigt. Det är fortfarande jobbigt, jag saknar honom jättemycket. Hunderiet har sedan dess inte lockat särskilt mycket. Men nu på sistone har jag känt att det kommit tillbaka. Och ikväll hängde jag alltså på räddningsänget, Moltas hann bli färdig räddningshund, vi tränade räddning i ca två år, på deras vanliga tisdagsträning.

Det var jättejätteroligt! Jag fick köra Maiden, min instruktörs hund. Hon, hunden alltså :) är en pärla så det gick så klart bra. (Ingmari, instruktören, är förresten också en pärla!) Sedan figgade jag för några andra hundar, bl a en charmig och "bufflig" Flatherre vid namn Gizmo. Han påminde mycket om Moltas så honom föll jag för så klart.

Summa summarum så känns hundar och hundträning lite kul igen! Och det är jag glad för.

Ang omplaceringen av Molle så saknar jag honom, som sagt, massor. Varje dag. Men jag är fortfarande övertygad om att jag fattade rätt beslut. Men som Lena säger så gör det ont...

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det gjorde ont i mitt hjärta att läsa om dig och Moltas. Du gjorde rätt men jag förstår att det känns svårt ändå! Skickar en stor stärkande kram!

Anonym sa...

Nice site!
[url=http://sletlsrs.com/vrbp/ycna.html]My homepage[/url] | [url=http://fmsmuezv.com/ltdp/uloq.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Thank you!
http://sletlsrs.com/vrbp/ycna.html | http://errwfaoz.com/qyqx/mpcj.html