måndag, juli 18, 2005

Vargtimmen

Gick och la mig vid 23.30 igårkväll och läste en stund. Somnade sedan gott men vaknade tyvärr när Joakim la sig vid kl 02. Och nu är klockan 04.00. Har legat och vridit mig, slumrat och drömt konstigt. För en stund bestämde jag mig för att gå upp istället. Det är ju bara jobbigt att ligga där och försöka sova.

Det regnar fortfarande. Det regnade när det var matdags så det blev tyvärr stekpannan istället för grillen. Efter maten såg vi "Mr and Mrs Smith". Jag blev grymt besviken! Hade höga förväntningar och den levde inte upp till några av dem. Overklig och med en fånig historia. Utifrån skådespelarna och allt som stått om filmen i pressen så förväntade jag mig något bra. Ack vad jag tog fel. Tyvärr. Brad Pitt är bättre än så här. Vad det gäller Angelina Jolie så verkade hennes roll mest gå ut på att pluta med munnen och plira sexigt (?) med ögonen. Vi får väl hoppas att hon är nöjd med sin insats men inte renderar den någon Oscar inte.

Nu ska jag krypa ner en sväng igen och försöka sluta mina blå. Jag är ju trött.
Godnatt. Eller godmorgon. Välj själv...


Förresten! De grekiska biffarna kom sig ur Santa Marias kryddmix "Bifteki". Jättegoda och hur enkla som helst. My kind of matlagning.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Well done!
[url=http://dintrobz.com/znph/whij.html]My homepage[/url] | [url=http://tpfznrxg.com/ofju/wnzr.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Well done!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://dintrobz.com/znph/whij.html | http://ktvnzkkm.com/xjuk/typk.html