lördag, november 05, 2005

Huvudvärk

Jag har haft mycket huvudvärk och migrän den senaste tiden. Fick migrän diagnostiserad när jag var 17 år och sedan dess är den, tyvärr, en trogen följeslagare. Jag har ju speciell medicin men ibland fungerar den inte.
Jag är så avundsjuk på människor som säger att de aldrig har huvudvärk och om de får det så tar de en alvedon så går det över.
Det är så tråkigt att så ofta tvingas säga att man har huvudvärk. Nu för tiden försöker jag att inte prata om det såvida det inte är riktigt illa. Och det är det inte idag så nu lämnar vi det ämnet!

Igår var jag hos frissan. Det var välbehövligt och underbart skönt. Jag älskar att gå till frissan och bli "pillad" i håret. Hon färgade allt jämnbrunt och la i ljusa, guldiga slingor. Efter det en mycket behövlig klippning och jag bestämde mig för lugg och jag är jättenöjd!

Igårkväll såg vi "Wedding date". Joakim somnade men jag tyckte den var ganska bra. Förutsägbar och gullig men ändå helt ok. Häromdagen såg vi "Världarnas krig" och den var hur bra som helst. Lite abrupt slut om man ska vara petig men annars riktigt bra. Vidare har vi sett den sista delen, dvs episod VI av Star Wars. Nu har jag bara episod I och II kvar...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nice site!
[url=http://aywqoqpx.com/iuxw/jnot.html]My homepage[/url] | [url=http://korvklet.com/gwhn/ukwm.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Well done!
http://aywqoqpx.com/iuxw/jnot.html | http://ybfqzdql.com/ldwj/fwwu.html