tisdag, juli 11, 2006

The Seeger sessions!

Jo, vi fick biljetter! Bland de bästa sittplatserna i Globen, dyra som skam men vad gör man inte??! Så den 30 okt åker jag och Jocke och min bror upp och njuter.
Ljuslyktor1
Här är vårt senaste inredningsprojekt. Ljuslyktor i ek som sitter i målade rutor. Och färgen är den samma som fondväggen mittemot. Inte så grå som den ser ut här utan mer varmt brun-beige. Här syns färgen något bättre:
Ljuslyktor2

Idag är det andra dagen av vår semester och vi slappar. Äter och sover och ser på film. Hoppas att det fina vädret kommer tillbaka snart. Då åker vi till Öland i några dagar och till havet på västkusten. Vi har också hittat en sista-minuten-stuga till vår sista vecka. Vi hoppas på besked om den idag.
Igår var vi hos min yngste bror och hälsade på den här lilla äckliga varelsen... Hon heter Chelsea (efter fotbollslaget) och givetvis hur söt som helst!

Vi har inte hört något från mäklaren om huset. Men vi har varit där och spanat...! Och räknat och planerat och renoverat en del :) Huset har en gammal olje-vedpanna idag. Vi har kollat och det är ok att lägga in jordvärme vilket ju är ett mycket ekonomiskt alternativ. Och det känns ju bra... Nu är det bara den lilla detaljen om att allt annat ska stämma och att vi får det till rätt pris kvar...

3 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, så snyggt det blev.
Har du en aning om vad färgerna heter och vilket märke det är ?
Är lite sugen på att måla om vårt vardagsrum och vill ha en liknande färg som ni har.

Kul att ni ska titta på hus. Hoppas det går vägen ;)

Ha en härlig semester.
Hälsningar Christina
http://hem.passagen.se/psykofarmaka

Anonym sa...

Åhh.. vad fint det blev med rutorna och ljuslyktorna.. :D
Färgen ser ut som den vi har på fondvägg i köket.. iaf. på bilden :) Hmm.. vad sugen jag blev på att göra ngt liknande. Kanske i hallen, när jag ska måla om där.. :D
Tack inspirationen :D

Anonym sa...

Superfint ni gjort det, och vilken bra idé!! Älskar de där mocca och lattefärgerna!! :)