fredag, juni 10, 2005

Ledig, student, familjehem. Upptagen fredag.

Idag är jag ledig. Jobbade till 01.30 inatt. Kvällen var lugn fram till kl 24 då vi hittade festen. Där var ca 150 ungdomar och många var ganska ordentligt fulla. Det slutade med att vi körde hem ca 10 st. De andra skingrades och försvann hemåt. Festen var redan på upphällningen när vi kom, det vi gjorde var möjligen att vi snabbade på deras hemgång. Vilket inte var fel. I alla fall inte för en del...

Kl 14 idag kommer M hit. Vi är familjehem för henne och hon ska vara här tills imorgon. Vi ska ner på skolgården och uppvakta M:s syster. Efter det ska vi ut till stugan och fira Sophie, Joakims syster, som också är student idag. Efter det ska vi till ytterligare en studentskiva, min kusins. När firandet är över så ville M sola, handla utemat och titta på film. Och då blir det ju så förstås.

Känns som en ganska upptagen och halvstressig fredag trots att jag är ledig. Skulle verkligen behöva handla också innan M kommer. Till på köpet har jag just nu världens migrän... Jaja, det löser sig säkert!

Inga kommentarer: