tisdag, juli 26, 2005

Blandad kompott

I söndags såg vi den svenska filmen "Vinnare och förlorare". Jag tycker den var bra, på ett naivt och enkelt sätt. Huvudpersonerna mådde inte bra och levde dåliga liv. Sedan träffas dessa och allt blir bara bättre och bättre för att till slut bli hur bra som helst! En enkel och söt historia. Sånt som man ibland behöver.

Igår var vi på Bodaborg och det var roligt. Vi delade in oss i två lag, killarna mot tjejerna. Jag och Bettan tillsammans med Louise 7 år. Vi var väl inte bäst på Borgen om jag säger så... Det räckte sällan att vara tre och definitiv inte tre där en är barn. Killarna hade lite bättre lycka även om Viktor, 12 år, inte heller alltid räckte till. Efter ett tag slog vi oss ihop och körde tillsammans. Då gick det bättre. Efter fyra timmar på Bodaborg åt vi pizza. När vi kom hem somnade vi i soffan båda två. Gamla människor på äventyr i flera timmar... Det tar på krafterna.

Imorgon blir det Borås djurpark med samma gäng. Tur att de har barn så vi vuxna får en ursäkt att göra massa roliga "barnsliga" saker.

Inga kommentarer: