fredag, augusti 05, 2005

Sista semesterrycket

Nu är det bara en helg kvar, sedan börjar jobbet igen. Vi sover länge, ramlar runt i pyjamas till långt in på eftermiddagen, ser på film, äter och dricker gott och försöker njuta. Det känns ändå helt ok att gå tillbaka, skolstarten är alltid rolig och tiden går fort. Sedan har vi ju Grekland att se fram emot, vi åker den 22 september. Och helgen 11-13 september ska vi till Stockholm med Joakims jobb. Så vi har ändå en hel del roliga saker kvar. Och i oktober ska Gustaf döpas och i december ska jag och Han med det stora H:et iväg en helg för att fira jubileum. Så hösten/vintern känns ändå riktigt bra!
Fattas bara en fet plånbok så jag kan köpa massor av nya kläder...

I eftermiddags såg vi "The Interpreter" med Nicole Kidman och Sean Penn. Riktigt, riktigt bra! Lysande skådeseplarinsatser, Sean Penn är ju alldeles jättebra och en spännande, realistisk historia ovanpå det. En höjdare! Annat än det där dryga paret Smith...

Imorgon åker jag med mamma och pappa till Patrik och Belinda igen. Över dagen. Tiden ämnar jag ägna åt mitt älskade syskonbarn. De andra kan sköta renoveringen... En kvinna i min ålder måste väl öva när tillfälle ges, inte sant?

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nice site!
[url=http://mrwdwnbn.com/kgzo/apwx.html]My homepage[/url] | [url=http://glxipqnh.com/oqsa/mnhc.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Good design!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Well done!
http://mrwdwnbn.com/kgzo/apwx.html | http://jnscklmc.com/vwmy/kzln.html