lördag, januari 28, 2006

Gubbyxor

Oj, vad länge sedan jag skrev... Förlåt om nu någon har saknat mig. Det har varit en vanlig vecka utan några som helst extravaganser. I veckan har vi fått veta att vi sannolikt får flytta redan till den 1 april. Om inte annat senast till 1 maj. Och det är ju hur bra som helst. Vi håller på och kollar färger och lite nya möbler. Vi kommer få plats för ett matsalsbord i vardagsrummet och det har jag saknat. Det stora badrummet har badkar. Också något jag saknat!
Vi får hela lägenheten omgjord. Även köket där vi ska ha ekluckor med långa handtag i rostfritt. Vi är så nöjda och längtar så klart massor.

Igårkväll hade vi orgie i svulstiga "The-American-dream-filmer". Vi såg först Air Force One och därefter Independence day. Säga vad man vill men som filmupplevelse gillar jag konceptet. Mycket. Känslosamt, storslaget, dramatiskt och vackert. Storyn i sig kanske inte är så bra men som filmupplevelse är det bra. "Welcome on board Mr President" med sol och amerikanska flaggan i bakgrunden. Enkelt? Ytligt? Fånigt? Storebror-igt? Sure, men jag köper det. Åtminstone då och då.

Idag har jag varit på stan och köpt en, på ett vis, djärv present till min pappa. Det går ju an när det finns kvitto... Vi ska dit ikväll på födelsedagsmiddag. När jag ändå var på stan så blev det ett par bruna "gubbyxor" till mig själv också.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Great work!
[url=http://biwwfyxr.com/apxx/fapb.html]My homepage[/url] | [url=http://omxapqnq.com/cwuj/nenz.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Thank you!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Thank you!
http://biwwfyxr.com/apxx/fapb.html | http://eqiiqtjl.com/dkjo/fabn.html