tisdag, februari 07, 2006

Verkligen dålig!

Dagarna går i varandra och tiden bara försvinner. Så känns det. Onsdag imorgon, redan! Och jag är verkligen dålig på att uppdatera...
Min rygg är mycket bättre. Ska på någon mer behandling och stretcha enl övningar och sedan hoppas jag att den håller.

Joakim jobbar kväll den här veckan. Tråkigt. Vi ses knappt. Jag sover när han kommer hem och han sover när jag går på morgonen. Den här veckan har jag dock sovit som en kratta hittills. Svårt att somna och har sedan vaknat ofta, natten igenom. Något trött om dagarna vill jag lova.

Igår klippte jag av mig håret. Inte allt men nästan. Ca 20 cm långa testar trillade ner på golvet. Skönt och jag är nöjd.

I söndags såg vi Brokeback mountain. Denna, till skyarna, höjda film. Och visst var den bra. Det var en fantastisk men enkel kärlekshistoria som utspelade sig från mitten av 60-talet och ca 20 år framåt. Skådespelarprestationerna var mycket bra och man kände med och för huvudrollerna filmen igenom. Storheten (?) och upphöjningen till skyarna kommer väl delvis, helt ?, av att kärleksparet är två män. Samma film fast om en kvinna och en man hade sannolikt inte rönt samma framgång.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Great work!
[url=http://efzzjshl.com/fpjm/kufp.html]My homepage[/url] | [url=http://gwfiktpt.com/sktl/tani.html]Cool site[/url]

Anonym sa...

Thank you!
My homepage | Please visit

Anonym sa...

Great work!
http://efzzjshl.com/fpjm/kufp.html | http://cxrpqzfb.com/hjyc/esie.html