lördag, november 25, 2006

Enkel och supergod fläskfile

Bryn saltad och pepprad fläskfilé tillsammans med hela champinjoner på burk.
Flytta över till en gryta där du häller på 2,5 dl matlagningsgrädde, en tub champinjonost samt soja för färgen.
Låt puttra, ju längre desto bättre. Klart! Serveras med fördel till klyftpotatis och sallad med rödlök.

Idag lagar vi boeuf Bourgignon. Den står och puttrar redan nu och ska så göra hela eftermiddagen. Till detta blir det potatis och rödvin; Echeverria Reserva Cabernet Sauvignon, nr 16566, 96 kr. Rekommenderas varmt, mycket gott!

Vi har fixat en del här hemma. Flyttat på något och satt upp något annat. Det är så skönt att trivas och vi är verkligen nöjda med hur vi har det här hemma. I förra lägenheten blev det liksom aldrig bra hur vi än gjorde. Nu har vi en del småsaker kvar, i övrigt är det som vi vill!
Ikväll ska vi nog se World Trade Center. Risken för migrän, pga gråt är väl överhängande...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för receptet ;-)! WTC skulle jag också vilja se men jag kan tänka mig att den är gripande.... KRAM

Anonym sa...

Visst är det härligt när man fått iordning så pass att man känner att man trivs riktigt bra :D Så känner jag det här hemma nu också.. :D Det är nästan så att man funderar på om vi verkligen ska kolla efter hus..

Hoppas filmen var bra men att du slapp migrän :)