lördag, december 02, 2006

Hotell och filmer

Inatt ska vi bo på hotell i Jönköping. Joakims syster Sophies pojkvän Fredrik känner någon på ett hotell där och vi har fått ett schysst pris. Sophie och Fredrik ska också följa med. Vi ska gå lite på stan, gå ut och äta och bubbla i bubbelpoolen. Det blir nog ett bra dygn. Imorgon blir det Ikea på hemvägen och det är ju aldrig fel.

Igår tittade på vi Itzhaks (stavar han så?) julkalender och skrattade högt på flera ställen. Kajan och Tiffany är ju hur roliga som helst!
Vi såg också Miami Vice som var bra. Inte på något vis outstanding bra men dock bra. Många snabba båtar och bilar och mycket skjutande och stora narkotikaaffärer, precis som i tv-serien alltså.
Vi såg också Beck - Flickan i jordkällaren. Den var bra. Gunvald Larsson var i sitt esse och levererade en del schyssta repliker som bara han kan.
Förra helgen såg vi ju World Trade Center. Jag lipade inte så mycket som jag trodde och migränen uteblev. Men filmen var bra och mycket gripande. Det är en helt fantastisk historia och man får påminna sig filmen igenom att den är sann. Den är egentligen alldeles för bra för att vara just sann.

1 kommentar:

Anonym sa...

Åhh.. vad skönt det låter med en natt på hotell.. Skulle jag verkligen behöva nu.. O_o
Vi kollade också på Itzhak igår.. Helt underbart och som jag garvade.. King Creole, rögad ål (med Görans bonniga uttal.. hihi) ;)