onsdag, juli 26, 2006

Minisemester

I måndags åkte vi till Helsingborg och började dagen på Väla där vi shoppade. Vi köpte diverse plock till hemmet, tabletter till matsalsbordet, nya servetter, kryddor och annat smått och gott. Jag köpte en ny favorit vad det gäller smink. Mascara från Dior, skamligt dyr men åh, åh, ååååh så bra!
Diorshow
Efter några timmar och god fika på Väla åkte vi in till stan där vi checkade in på Hotell Mollberg.
Mollberg
Vi strosade runt, shoppade lite till och hamnade till slut på en uteservering där vi planerade för Jägersro dagen efter.
Program
Sedan gick vi hem och slappade och gjorde oss i ordning för middag. Vi gick till Olssons skafferi (tack vare tips från Malin här på bloggen...) och åt fantastisk god mat.
Middag
På bilden syns min mat som var kockens val för kvällen; grillat lamm med rosmarintimbal och honungsglaserade majrovor. Kvällen avslutades på uteservering där vi planerade olika saker...
Igår, tisdag körde vi ner till Malmö och tog in på ett hotell vid konserthuset. Efter det spenderade vi några timmar på stan med lunch och nostalgitrippar. Jag har bott i Malmö i fem år. Sedan var det då dags för årets upplaga av Hugo Åbergs Memorial på Jägersro. Vi avnjöt, tillsammans med 15000 andra en underbar kväll med många fina hästar.
Going Kronos
Going Kronos med Lutfi Kolgjini i sulkyn tangerade världsrekordet och hela loppet var en ren uppvisning!
Idag på vägen hem stannande vi vid Ringenäs och badade och solade i några timmar.
Ringenäs

Inga kommentarer: